73 зустріч Microsoft .NET User Group Odesa

Ком’юніті Odesa .NET Community, які є друзями Odesa IT Family, організовує 73 зустріч юзер-групи 3 листопада в 18:30!

Про що поговоримо? “Приклад того, як перевести архітектуру GenAI RAG у виробництво”. Спікер — Олександр Демчук, Solution Architect AWS/ Gen AI at Provectus.

Ми збираємося трохи зануритися у світ Gen AI, познайомимося з основними концепціями та детально розглянемо архітектуру RAG як один із популярних підходів у цій галузі. Буде показано приклад готової робочої програми веб-API на основі бібліотеки Python FastAPI, яка реалізує архітектуру RAG, а також усі найкращі методи розробки програмного забезпечення. Зараз ми торкнемося розкручених фреймворків і технологій, таких як Llama-Index, Langchain і GPT, Microsoft Semantic Kernel.

Детальніше: https://www.usergroup.od.ua/2023/10/73-microsoft-net-user-group-odesa.html

Odesa IT Family також підготували подарунок до заходу! Тож готуйте питання і доєднуйтесь!

Також дивись
Мобілізаційний процес після 16 липня: що потрібно знати кожному

Запрошуємо на вебінар, де експерти розкриють ключові зміни у мобілізаційному законодавстві та їх практичне застосування.
Не пропустіть можливість отримати актуальну інформацію та практичні поради від професіонала!

📢 Ваша перша співбесіда з Odesa IT Family 📢

У рамках проєкту IT Starts ми організовуємо “Younth PreView” — пробні співбесіди на різні посади Захід відбудеться у вересні-жовтні на базі ОНУ ім. Мечникова, і пробні співбесіди будуть проведені на такі посади як, наприклад, розробник ПЗ на мові C#, C++, Front-end розробник та інші.

78 зустріч Microsoft .NET User Group Odesa

Підтримуємо зустріч наших колег і запрошуємо на 78 зустріч Microsoft .NET User Group Odesa!

Конференція IT Wave IX

Ми раді оголосити про підготовку до наступної бізнес-конференції IT Wave, яка є серією заходів, спрямованих на розвиток малого та середнього ІТ-бізнесу. Для нас дуже важливо забезпечити цікавий та корисний контент, тому ми ретельно підбираємо спікерів та теми для кожної конференції.

Підписка на новини від спільноти
[contact-form-7 id="15" title="Contact form 1"]