Новини в IT суспільстві
26.07.2024
Проєкт IT4KIDS: Розумні технології для майбутнього покоління

22 липня відбулася надзвичайно захоплююча лекція на тему “Штучний інтелект та великі мовні моделі (LLMs)”. Діти віком від 10 до 16 років занурилися у світ інновацій і відкриттів, вивчаючи основи сучасних технологій.

26.07.2024
Відбулася друга міжнародна конференція “Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії”

У МГУ відбулася друга міжнародна конференція “Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії”. Ми раді були бути присутніми і поділитися нашими проєктами з здобувачами, аспірантами та молодими вченими.

26.07.2024
Вручення дипломів та стипендій в ОНТУ

Минулого тижня Odesa IT Family надала стипендії найкращим випускникам Одеського національного технологічного університету!

23.07.2024
Відкриття лабораторії в ОНУ імені І. І. Мечникова

Презентували студентам Одеського національного університету імені І.І. Мечникова лабораторію Odesa IT Family на кафедрі Комп’ютерних систем та технологій!

28.06.2024
Відбувся масштабний День донора

21 червня відбувся масштабний День донора, організований компаніями Odesa IT Family та Intellias у співпраці з Одеською обласною станцією переливання крові. Подія зібрала представників багатьох компаній, які активно підтримують соціальні проєкти та долучилися до цієї благородної справи.

28.06.2024
Відбувся круглий стіл з представниками ОВА

17 червня відбувся круглий стіл з представниками ОВА. Керівництво напрямку цифровізації а саме заступник голови Одеської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Сергій Кропива проявив ініціативу і запросив спільноту на круглий стіл оффлайн.

Підписка на новини від спільноти