Новини в IT суспільстві
26.07.2024
Вручення дипломів та стипендій в ОНТУ

Минулого тижня Odesa IT Family надала стипендії найкращим випускникам Одеського національного технологічного університету!

28.06.2024
Відбувся День відкритих дверей в МГУ

На Факультеті кібербезпеки, програмної інженерії та компʼютерних наук в МГУ відбувся День відкритих дверей!

21.04.2023
Марія Субач, People Business Partner у Provectus

Членство в Odesa IT Family надає нашій компанії можливість брати участь у більшій кількості ініціатив, ніж ми могли б організувати самостійно.

07.04.2023
Аліна Швидка, Administrative Location Manager at  Intellias

Нашій компанї кластер дає можливість розвивати IT-галузь в Одесьму регіоні; шерінг досвіду та експертизи у різних процесах та можливість реалізовувати найрізноманітніші ініціативи.

31.03.2023
Катерина Соловйова, Vice Chairman of Odesa IT Family Board

Катерина опікується освітнім благодійним проєктом “IT-човник”, який вона запустила до початку війни разом з іншими колегами з Family та являється його ідейним натхненником.

24.03.2023
Микола Гущін, Head of techology and innovation at Capgemini Engineering

Моя співпраця з  IT Family почалась ще до її створення. Я був присутній на перших зібраннях необхідності створення такого об’єднання, формуванні статутних документів і навіть набору команди. Проводив інтерв’ю, набирав наших activity-менеджерів тощо. Допомагаю в різних напрямах.

17.03.2023
Андрій Сильчук, Head of R&D Center & Delivery Director DataArt

IT Family допомагає об’єднати IT-ком’юніті Одеси, зібрати разом найактивніших його представників під одним дахом. А разом ми завжди можемо взяти на себе більш амбітні та цікаві проєкти, ніж поодинці.

10.03.2023
Ірина Дятленко, Regional Director в Luxoft Ukraine

Я люблю IT тому, що це не лише про технологічність. IT неймовірним чином переплітає в собі знання із багатьох сфер та різноманітних напрямів. Якщо людина прагне розвивати свій кругозір не зупиняючись, то IT найкращий вибір.

03.03.2023
Олександр Васильков, Delivery Director at Intellias

Привабливість Family у тому, що ми всі рівні і немає конкретних ролей. Ролі з’являються та виконуються, за потребою. Family об’єднує представників ІТ із багатим досвідом.

Підписка на новини від спільноти