News in IT
21.04.2023
Марія Субач, People Business Partner у Provectus

Членство в Odesa IT Family надає нашій компанії можливість брати участь у більшій кількості ініціатив, ніж ми могли б організувати самостійно.

07.04.2023
Аліна Швидка, Administrative Location Manager at  Intellias

Нашій компанї кластер дає можливість розвивати IT-галузь в Одесьму регіоні; шерінг досвіду та експертизи у різних процесах та можливість реалізовувати найрізноманітніші ініціативи.

31.03.2023
Катерина Соловйова, Vice Chairman of Odesa IT Family Board

Катерина опікується освітнім благодійним проєктом “IT-човник”, який вона запустила до початку війни разом з іншими колегами з Family та являється його ідейним натхненником.

24.03.2023
Mykola Gushchin, Head of technology and innovation at Capgemini Engineering

My cooperation with IT Family began even before its creation. I was present at the first meetings of the need to create such an association, the formation of statutory documents and even the recruitment of a team. Conducted interviews, recruited our activity managers, etc. I help in various directions.

17.03.2023
Andrii Silchuk, Head of R&D Center & Delivery Director DataArt

IT Family helps unite the IT community of Odesa, gather its most active representatives under one roof. And together we can always take on more ambitious and interesting projects than alone.

10.03.2023
Iryna Dyatlenko, a member of the Odesa IT Family Supervisory Board, Regional Director at Luxoft Ukraine

Я люблю IT тому, що це не лише про технологічність. IT неймовірним чином переплітає в собі знання із багатьох сфер та різноманітних напрямів. Якщо людина прагне розвивати свій кругозір не зупиняючись, то IT найкращий вибір.

03.03.2023
Oleksandr Vasylkov, Delivery Director at Intellias

Привабливість Family у тому, що ми всі рівні і немає конкретних ролей. Ролі з’являються та виконуються, за потребою. Family об’єднує представників ІТ із багатим досвідом.

23.02.2023
Maxim Bastion, Chairman of Odesa IT Family board

У нашого об’єднання є регулярні проєкти, які ми і наша аудиторія цінує, такі як міні-конференції IT Wave, Хакатони для студентів, допомога ВНЗ з програмою навчання, соціальні проєкти та благодійні ініціативи. Окрім цього, моя роль та місія — допомагати іншим з реалізацією їхніх проєктів, тому якщо у вас є будь-які  ідеї, які можуть допомогти розвивати IT в Одесі, приходьте до нас, ми обговоримо та спробуємо допомогти запустити ваші ініціативи.

Subscribe to community news